fbpx
Jugetra - Nationaal transport

BENELUX TRANSPORT

Jugetra  verzorgt naast binnenlands vrachtvervoer, distributie transporten en shuttle-service. Jugetra leeft volgens haar principe, Jugetra bellen is service bestellen. Om onze klanten die service te garanderen, leggen we onze focus vooral op nationaal en -Beneluxtransport.

Afhandeling & logistiek
Vanaf productiesite, distributiecentrum of magazijn tot aan de finale bestemming bij de klant wordt de volledige afhandeling van het goederentransport door Jugetra nauwlettend opgevolgd.

Indien nodig sturen onze medewerkers bij met als doel de zending van de goederen zo spoedig mogelijk op de eindbestemming te krijgen.

Als klant-expediteur kan je bij Jugetra  rekenen op service. Geen verrassingen, maar tijdige en gerichte informatie is wat je steeds kan en mag verwachten!

Jugetra - Nationaal & internationaal transport

Eigen vrachtwagens
Behoudens andere afspraken worden alle transporten uitgevoerd met eigen vrachtwagens en chauffeurs.

Internationale zendingen binnen Europa
Voor internationale zendingen binnen Europa werkt Jugetra  samen met collega’s. Ook hier mag je als klant rekenen op de beste service aan aanvaardbare prijzen.

transport op maat
Graag houden we rekening met specifieke wensen inzake afwijkende  transporten.

Aarzel niet Jugetra te contacteren voor bijkomende inlichtingen en/of een offerte op maat.

I.s.m. de Jugetra-distributieafdeling (welke transport naar alle BeNeLux-bestemmingen verzekert), de flexibiliteit inzake op- en overslag in onze magazijnen (inclusief douanefaciliteiten in de directe nabijheid), kan je bij Jugetra tevens voor deur-aan-deur transporten terecht.