fbpx

Over ons


Wat begon als een klassiek transportverhaal is door de jaren heen uitgegroeid tot een operationeel centrum voor logistieke dienstverlening van A tot Z. Het bedrijf heeft intensief geïnvesteerd in logistieke processen en een multi-service aanpak om zich vandaag te ontwikkelen tot een hedendaags en innovatief bedrijf met de focus op warehousing & distributie met een opslagcapaciteit van meer dan 40.000 m2.

Familiebedrijf

Waar Jules en Gerda 40 jaar geleden met transport begonnen, is het bedrijf vandaag nog steeds in handen van de familie. Samen met hun team van 60 personeelsleden hebben ze de omslag gemaakt van een klassiek transportbedrijf naar een moderne warehousing-facility. Dat is de kracht van familie en een sterke verbondenheid met de collega’s op de werkvloer. Onze klanten genieten daarom mee van de family-bonus: een team dat meedenkt en op zoek gaat naar een samenwerking op lange termijn.

Snel & efficiënt

Tijd kost geld. Daarom streven we dagelijks naar het realiseren van ons motto:”JUGETRA bellen, is service bestellen!”. Met onze verschillende magazijnen spelen we soepel in op de vraag voor op- en overslag.Met een klein managmentteam worden beslissingen snel genomen en geeft ons de mogelijkheid om JUGETRA 100% flexibel op te stellen naar de wensen van onze klanten, zowel klein als groot.

Innovatie

JUGETRA kijkt naar de toekomst. Vanaf november 2017 starten we een kleine revolutie in servicegericht werken. Met Navision 2017 moderniseren we onze service van kop tot teen met een batterij Busniess Intelligence tools op maat van onze klant: KPI, dashboards, big data, aangepaste rapportage…

INFRASTRUCTUUR & LOGISTIEK


We blijven groeien. Jugetra blijft daarom ook investeren in haar infrastructuur en logistiek:

  • hetzij in sites / gebouwen om aan de steeds groeiende vraag voor bijkomende opslagcapaciteit te kunnen voldoen
  • hetzij in materiaal, hulpgoederen en -diensten (zoals bv. specifieke order picking-software,  RF-warehousing automatisering, …)
Jugetra - Opslag, transport en logistiek

BLIJVENDE GROEI

Door een toename in distributie, heeft Jugetra inmiddels haar activiteiten uitgebreid.

Met deze opslagmogelijkheden is Jugetra in staat om soepel in te spelen op de vraag voor op- en overslag.

INNOVATIE ALS MOTIVATIE

JUGETRA wil inspelen op de groeiende markt van de E-commerce. Met een aangepaste strategie trekken we naar de webshops en starten we binnenkort met een service die geschikt is voor een snelle en efficiënte storing, handling, packaging en shipping van al uw online-bestellingen. 

Hebt u nog vragen ?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer info of een offerte.

Contacteer Ons