fbpx
Jugetra - Distributie en transport

DISTRIBUTIE

De Jugetra-distributieafdeling biedt transport naar alle BeNeLux-bestemmingen.

Ons transportbedrijf begrijpt en houdt rekening met de steeds toenemende vraag naar flexibiliteit en bijkomende faciliteiten m.b.t. distributie.

BeNeLux goederentransport

Jugetra distributie vervoert goederen

  • van België naar Nederland
  • van België naar Luxemburg
  • In België zelf

Met als doel een maximale efficiëntie en kostencontrole, stelt Jugetra distributieklanten tevens een shuttle-service voor.

Distributie vervoer met flexibiliteit & service !

Met distributiefaciliteiten zoals bv. op- en overslag in onze magazijnen (inclusief douanefaciliteiten in de directe nabijheid), is Jugetra een op prijs gestelde transportpartner met kwalitatieve service.

Dagelijks vervoer

Vanuit de Jugetra magazijnen vertrekken vaste vrachtwagens met laadklep naar divsere eindbestemmingen in de Benelux. Aangevuld met een aantal trekker-opligger combinaties verzorgen de Jugetra-chauffeurs de dagelijkse verdeling van goederen.

Betaalbare distributie: deur-aan-deur transporten

Om een betaalbaar BeNeLux-distributie transportmodel te kunnen blijven aanbieden, blijft Jugetra investeren (o.a. in extra opslagcapaciteit).

Met visie voor een verdere uitbreiding van distributie-activiteiten, blijft het transportbedrijf op die manier uiterst concurrentiëel wat deur-aan-deur transporten betreft.