fbpx

Distributie & transport - Opslag & warehousing


Jugetra biedt diverse diensten op vlak van opslag, distributie en transport. Omdat onze diensten doorheen de jaren sterk uitgebreid zijn, hebben we ze ondergebracht in drie sectoren.

Innovation & service

Jugetra staat voor innovatie en richt zich op de toekomst in warehousing en transport. Met de huidige technologische innovatie geven we onze klanten volledige transparantie en bieden we alle tools aan om hun stocks en transport zo efficiënt mogelijk te beheren. Deze service is de kernopdracht van Jugetra en onze sleutel tot een succesvolle samenwerking met onze klanten.

ONTDEK MEER

Transport

Transportbedrijf Jugetra biedt een flexibele en betaalbare service wat betreft nationale goederentransporten. Maar ook voor shuttle-transport, dagverhuur en distributie ben je in goede handen bij Jugetra. Samen kiezen we voor de meest rendabele oplossingen voor onze klanten en als het nodig is, werken we gewoon op maat.

Ontdek meer

Warehousing

Jugetra staat bekend voor haar all-round service, van picking tot op-en overslag, pallet pick of piece pick, wij bieden full service aan op vlak van warehousing. Elke dag zijn we op zoek naar hoe we u als klant nog beter kunnen verder helpen en gaan we op zoek naar meer en betere dienstverlening.

Ontdek meer